Kan begeleiding van In Transit vergoed worden?
Ja, in een aantal gevallen wel.
Sinds januari 2019 is er een regeling die vergoeding mogelijk maakt voor geestelijke verzorging. Het gaat om een beperkt aantal sessies, rondom levensvragen, en voor een beperkte doelgroep: 50+ers, palliatieve patiënten en hun naasten. Je kunt de vergoede begeleiding aanvragen bij het Netwerk Palliatieve Zorg in je eigen regio . Voor Amsterdam-Diemen neem je direct contact op met het Centrum voor Levensvragen Amsterdam – Diemen, 06 47 200201. Je krijgt iemand aan de telefoon die je in contact brengt met één van de geestelijk verzorgers van het CvL. Daar hoor ik ook bij.
Voor bewoners van het aardbevingsgebied in Groningen is geestelijke verzorging kosteloos beschikbaar. Kijk voor contactgegevens op gvagroningen.nl .
Heb je een vraag rondom werk? Vaak wil je werkgever de sessies bij mij vergoeden. Dat geldt voor supervisie, maar ook voor coaching. Supervisie levert meestal ook punten op voor je eigen beroepsregister. Ik werk daar graag aan mee. Supervisie voor geestelijk verzorgers levert SKGV-punten op.
Voor mijn themaretraite Zin in Werk geldt in grote lijnen hetzelfde als voor supervisie. Het kost soms wat meer overtuigingskracht of een wat andere woordkeuze, maar veel deelnemers krijgen de retraitekosten van hun werkgever terug. Voor SKGV is de retraite geaccrediteerd, eerder deed ik dit ook voor LVSC leden. In overleg vraag ik accreditatie voor je aan.
Tenslotte: veel mensen betalen mij ook uit eigen zak. Ik houd in mijn tariefstelling rekening met je financiële positie.