Marjo van Bergen

Zelfstandig ondernemer met een passie voor begeleidingswerk

Na een carriere als manager en adviseur in alle hoeken en gaten van de non-profitsector, ben ik me rond de eeuwwisseling toe gaan leggen op begeleidingswerk. Een rijk vak, met allerlei verschillende vormen: coaching, supervisie, counseling, training, geestelijke verzorging, consultancy, procesbegeleiding, en nog veel meer. Het is mijn passie geworden, ik doe het met hart en ziel.

Ik werk graag op het scherpst van de snede: daar waar het er echt toe doet. Of het nu om persoonlijke, professionele of organisatieontwikkeling gaat, ik  ben erop gericht tot de kern te komen van hetgeen er speelt. Ik ben een ‘opener’: ik wil en kan op tafel krijgen wat verborgen was. Dat klinkt misschien heel daadkrachtig, maar vaak zijn het juist fijngevoeligheid  en compassie die nodig zijn.

Hoewel ik ook zelf graag praat en luister, houd ik van de stilte onder de taal. Wat je nog niet kunt zeggen, dat is waar  groei en ontwikkeling kan beginnen. Dat stille punt is waar ik met mijn begeleidingswerk naar zoek.

Ik ben een beelddenker én een analytisch denker. Beiden breng ik in  mijn begeleidingswerk mee.

In Transit is mijn vrijgevestigde praktijk sinds 2001, met een korte onderbreking tussen 2008 en 2009.

Ik combineer mijn werk voor In Transit op dit moment met een parttime functie als Geestelijk Verzorger in het Aardbevingsgebied in Groningen. Eerder werkte ik daarnaast als humanistisch geestelijk verzorger in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, bij Stichting ShivA – spiritualiteit, hiv & aids, de Dienst Justitiële Inrichtingen (vreemdelingendetentie en vrouwengevangenis) en in de ouderenzorg.

 

Registraties

Vrijgevestigd Humanistisch Raadsvrouw,

gebonden aan de beroepscode en klachtenprocedure van het Humanistisch Verbond 

lid van beroepsvereniging VGVZ

LVSC registratie S 12932

Geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Geestelijk Verzorgers SKGV onder nummer 260001

Lid van Plein H, Beroepsvereniging voor zelfstandig humanistici

BTW-nummer NL00200668-B92

Inschrijvingsnummer KvK 34164372

 

Aangesloten bij

Centrum voor Levensvragen Amsterdam – Diemen

Geestelijke Verzorging Thuis Groningen – Drenthe