samenwerking

Een ZZP-er mag dan wel een zelfstandige zonder personeel zijn, maar niet zonder netwerk en samenwerkingspartners. Sterker nog, het samenwerken in wisselende combinaties van mensen is van cruciaal belang om een open, innovatieve en levendige professional te zijn en blijven. Ik doe het dan ook graag en veel. Wat van mijn samenwerkingspartners van de laatste jaren:

Trainingswinkel Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen. Samen met Tilly de Kruijff, Wout Huizing, Neanske Tuinman, Janco Wijngaard geef ik vorm aan de trainingen vanuit het Expertisenetwerk Ouderen en Levensvragen.

Floor Franck, Franck en Fruitig: eerste samenwerkingspartner in het retraite-aanbod; ontwikkelen van een businessplan voor het opzetten van een retraitecentrum; organisatie van een besloten expertmeeting over onuitzetbaarheid.

Hilde van ’t Klooster: rechterhand en trouwe bondgenoot in het organiseren van de expertmeeting over onuitzetbaarheid in de 1e Kamer in mei 2012; co-trainer empowermentcursus in gezinslocatie AZC Gilze Rijen

Patrick Vlug: co-trainer ‘Ook sterven moet je leren’, 3 weekends georganiseerd door Humanistisch Verbond en Internationale School voor Wijsbegeerte; Redactie bundel ‘Humanisme en Kwaad’, over Humanistisch Raadswerk in justitiële context.

Anouk Bolsenbroek en Marijn ten Holt: Van de grond trekken van Plein H, beroepsvereniging voor vrijgevestigd Humanistici

Iris Hartog: Voorbereiden en uitvoeren Bad Practice Day voor Plein H.

Erik Schoonhoven: Ontwikkelen opzet Rouw- en troost festival

Birgit Oelkers: Partner in diverse evaluatie- en beleidsonderzoeken in de periode tussen 2003 en 2007.